Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 7-0 (2-0)







Ασταμάτητος ο Αστέρας πέτυχε την έκτη του νίκη σε ισάριθμα αποτελέσματα και απολαμβάνει μόνος του την κορυφή, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 7-0 στη Βάρη επί του Παθιακάκη. Σε ρελαντί ρυθμό ο Αστέρας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

 Τα γκολ, ο Καλιαμπάκας έκανε το 1-0, στο 31΄ ο Δημητρόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0, στο 46΄ ο Ντούλιας ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 3-0, στο λεπτό αυτό έγινε και η αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Μίχος. Στο 60΄ ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά έκανε το 4-0, στο 65΄ ο Παπάζογλου με σουτ το 5-0, στο 82΄ και στο 88΄ ο Παπανικολάου με δύο δικά του γκολ έκανε το 6-0 και το 7-0.




Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Γκούβα και Τζαφόλια Δ.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Μάναλης, Μάγγος (46΄ Παπάζογλου), Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης (56΄ Σανσαρόγλου), Καλιαμπάκας, Νιούμαν (63΄ Παπανικολάου), Ντούλιας (46΄ Μίχος)




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Σπανός, Κατσαρίδης, Ανεζύρης (57΄ Δημάτσας), Λειβαρτζινός, Λύχνος, Μangalagiu, Σουλιμάν, Κατσιγιάννης, Κωστένογλου, Ρόμπολας, Σιάτης (61΄ Δρόσος)




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφία Γιώτα Φράγκου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου