Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Την 5η αγωνιστική η Ατλαντίδα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έξοδο της στη Φώκαια κόντρα του Πρωτέα με 1-1. Είναι αήττητη και με 11 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Εντός έδρας έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται τον Αμφιάραο που και εκείνος προέρχεται από ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα με τον Μαύρο Αετό με σκορ 1-1. Βρίσκεται στην 11η θέση με 5 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει μία ήττα και μία ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γκούβα και Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.





ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΣΤΑΜΑΤΑ




Ο Μαύρος Αετός προέρχεται από ισοπαλία στον αγώνα με τον Αμφιάραο. Βρίσκεται στη 12η θέση με 4 βαθμούς. Εντός έδρας έχει δύο ήττες. Σήμερα αντιμετωπίζει στο γήπεδο του τη Σταμάτα, που με νέο προπονητή κάνει restart. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδο της τη Βουλιαγμένη με τέρματα 2-1. Βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει δύο ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Ντόστη και ώρα 15:00.





ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Η Βουλιαγμένη την 5η αγωνιστική γεύτηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, στον αγώνα της με αντίπαλο τη Σταμάτα. Βρίσκεται στην 9η θέση με 6 βαθμούς και έχει ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων. Ο Παμπαιανικός προέρχεται από ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα με τον  Γέρακα με 1-1. Βρίσκεται μία θέση κάτω από τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ έχουν ισοβαθμία. Και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ισοδύναμο συντελεστή τερμάτων. Εκτός έδρας ο Παμπαιανικός έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Λάμπρου, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.





ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ




Η Νίκη Δροσιάς στην έξοδο της στην Αγία Άννα, έχασε από τον Νικολακάκη με σκορ 4-3. Βρίσκεται στη 14η θέση με 4 βαθμούς. Εντός έδρας έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Λαυρεωτική που και εκείνη στον αγώνα με την Άρτεμις ηττήθηκε με 1-2. Βρίσκεται μια θέση κάτω από τους γηπεδούχους και έχουν 3 βαθμούς. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Κωστάκη και ώρα 15:00.




ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ



Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου. Ο Διόνυσος ακόμη δεν έχει γευτεί τη νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι στην έξοδο τους στην Άνοιξη, έχασαν από τη Δόξα με 5-2. Σήμερα αντιμετωπίζουν τον πρώτο και αήττητο της βαθμολογικής κατάταξης, που προέρχεται από νίκη επί της Λαυρεωτικής με 1-2. Η Άρτεμις εκτός έδρας έχει τρεις νίκες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου