Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Ο Αήττητος εκτός έδρας Θησέας φιλοξενείται από τον φιλόδοξο και φέτος Ολυμπιακό στο Μπογιάτι. Η ομάδα του Μαγγίνα εντός έδρας έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα, δεχόμενη 7 γκολ. Έχει όμως την τρίτη καλύτερη επίθεση με 10 γκολ. Θα λέγαμε ότι μεσοεπιθετικά είναι καλύτερη από ότι μεσοαμυντικά. Σήμερα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και με πιθανή νίκη να κάνει το εξάποντο, μιας και προέρχεται από διπλό στα Γλυκά Νερά. Από την άλλη, ο Θησέας φέτος υποψιάζεται από όλους. Η ομάδα του Χατζηαναστασίου δεν περνά απαρατήρητη. Εκτός έδρας είναι αήττητη με δύο ισοπαλίες και τρία τέρματα. Έχουν δε συντελεστή τερμάτων 10-6. Και οι φιλοξενούμενοι έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση και σημειωτέον έχει σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές. Προέρχεται από νίκη με ευρύ σκορ 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Κάλλη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.





ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Δυο γκολ έχει δεχτεί φέτος ο Άρης και αυτά τα έχει δεχτεί εντός έδρας, σε ισάριθμες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1. Εκτός έδρας έχει βάλει 7 γκολ και δείχνει ότι παίζει καλύτερα έξω. Σήμερα θα επιδιώξει το πρώτο του τρίποντο εντός απέναντι στην ομάδα των Καλυβίων. Η ομάδα του Τασιόπουλου φέτος ξεκίνησε πολύ καλά. Τα Καλύβια από την άλλη, βρίσκονται στην 11η θέση με 7 βαθμούς και είναι αήττητα εκτός έδρας. Δύο νίκες εκτός σε ισάριθμες εξόδους. Έχουν βάλει 6 γκολ κι έχουν δεχτεί 1. Η ομάδα του Τζιβίλογλου παίζει πολύ καλά την κόντρα επίθεση και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στον Άρη. Παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Καραθανάση, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.





ΑΝΟΙΞΗ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ




Η Άνοιξη υποδέχεται σήμερα την Τριγλία. Προέρχεται όμως από ήττα με 2-0, βρίσκεται στη 13η θέση με 3 βαθμούς και τέρματα 3-6. Τα 3 γκολ που έχει υπέρ της, τα απέκτησε από ισάριθμες ισοπαλίες. Εντός έδρας η ομάδα του Γιάννη Τσιριμώκου δεν έχει χάσει, αλλά δεν έχει και κερδίσει. Έχει δύο ισόπαλα αποτελέσματα εντός έδρας 0-0 και 1-1. Η Τριγλία είναι στη 2η θέση με 12 βαθμούς, προέρχεται από διπλό στα Καλύβια και είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας έξοδος της. Εκτός έδρας η ομάδα του Ασλάνογλου δεν έχει φέρει ισοπαλία, αλλά έχει μία ήττα και δύο νίκες με 7 γκολ υπέρ και 4 κατά. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 3 γκολ και έχει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων 4x4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Γουρνιά, Σπίθα και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου