Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ









ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ




Οι Νικητές Ανθούσας προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τον Εθνικό Ν. Μάκρης. Βρίσκονται στην 9η θέση με 7 βαθμούς. Εντός έδρας έχουν δύο νίκες και μία ήττα. Ο Πρωτέας την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία με την Ατλαντίδα 1-1 και βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (3 γκολ κατά).  Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν μία ισοπαλία και μία νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Πύκνη, Δελατόλα και ώρα 15:00.




ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Η Δόξα Άνοιξης την 5η αγωνιστική κέρδισε τον ουραγό Διόνυσο με το ευρύ σκορ 5-2. Βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς. Εντός έδρας έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα μία ισοπαλία, μία ήττα και μία νίκη. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο της τον Εθνικό που την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το ρόδι και πήρε την πρώτη του νίκη στον εντός έδρας αγώνα με τους Νικητές Ανθούσας με τέρματα 2-1. Βρίσκεται στη 15η θέση με 4 βαθμούς. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Πολίτη, Αλεξόπουλο και ώρα 15:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ




Ο Γέρακας στην έξοδο του στην Παιανία έφερε ισοπαλία με τον Παμπαιανικό. Βρίσκεται στην 7η θέση με 8 βαθμούς. Εντός έδρας έχει μία ισοπαλία και μία νίκη. Σήμερα φιλοξενεί στο γήπεδο του τον Νικολακάκη που προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Νίκης Δροσιάς με το ευρύ σκορ 4-3. Είναι αήττητος, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (17 γκολ υπέρ) και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων 17-8. Εκτός έδρας το συγκρότημα του Γιώργου Δημητρόπουλου έχει φέρει δύο ισοπαλίες και μία νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Μακρή και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου