Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

PRE GAME A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ




Το Λαύριο εντός έδρας έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα, με συντελεστή τερμάτων 4-4. Προέρχεται από διπλό στο Κορωπί και με πιθανή νίκη κάνει το εξάποντο. Υπάρχει λοιπόν κίνητρο, το αβαντάζ της έδρας και καλή ψυχολογία. Τα Γλυκά Νερά δεν έχουν ακόμα σπάσει το ρόδι και εκτός έδρας έχουν δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τέρματα 1-6. Σήμερα φιλοξενούνται στο Λαύριο, προερχόμενα από εντός έδρας ήττα. Δέχονται δε γκολ σε κάθε αγωνιστική.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Γουρνιά, Σπίθα και ώρα 15:00.





ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΚΟΡΩΠΙ




Ο Σαρωνικός δεν έχει ισοπαλία εντός έδρας, έχει δύο νίκες και μία ήττα με τέρματα 4-3. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του και προέρχεται από νίκη. Το Κορωπί πηγαίνει στην Ανάβυσσου προερχόμενο από εντός έδρας ήττα, όμως στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αήττητο. Έχει φέρει μία ισοπαλία και μία νίκη με τέρματα 4-2. Σίγουρα σήμερα η ομάδα του Κώστα Αρζένη θα επιδιώξει να ρεφάρει από το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Λάμπρου, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.





ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Η Μάχη ξεκούραστη λόγω του ρεπό της, καθώς πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Ωρωπό. Υποδέχεται σήμερα στον Μαραθώνα το Κρυονέρι, η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη εντός έδρας δεν έχει νικήσει αλλά ούτε και χάσει. Έχει δύο ισοπαλίες με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων 2-2. Παίζει με αβαντάζ την έδρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Το Κρυονέρι εκτός έδρας έχει φέρει μία νίκη και μία ισοπαλία. Είναι δηλαδή αήττητο. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, το οποίο γέρνει προς το χι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Η πρωτοπόρος Βάρη με το απόλυτο 5x5, κατά συνέπεια είναι αήττητη εντός έδρας με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τέρματα 6-0. Υποδέχεται σήμερα το νεανικό σύνολο του Παθιακάκη που εκτός έδρας δεν έχει νικήσει, μιας και έχει φέρει δύο ήττες και μία ισοπαλία με τέρματα 2-5. Σίγουρα δύσκολο απόγευμα για εκείνους. Όμως στην προηγούμενη έξοδο τους δυσκόλεψαν την Τριγλία στη Νέα Μάκρη χάνοντας με 3-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Γκούβα, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου