Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ









Στις 20 Νοεμβρίου στο παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, αντιμέτωποι για το εισιτήριο της Δ΄ φάσης ήταν οι Νικητές Ανθούσας και ο Πρωτεύς Π. Φώκαιας. Στην διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο (κλείδα) ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ο 25χρονος Μιχάλης Βασιλάκης.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και διαγνώστηκε με εξάρθρημα ακρομυοκλειδικής. Θα έπρεπε λοιπόν να κάνει εισαγωγή και το χειρουργείο θα γινόταν σε επτά ημέρες.

Με το άκουσμα της διάγνωσης και του χρονικού διαστήματος για την εγχείρηση, ο πρόεδρος κ. Πανανακάκης και όλο το Δ.Σ του συλλόγου του Πρωτέα, κατευθείαν μετέφεραν τον Μιχάλη Βασιλάκη στον ιατρό Στέργιο Καρακίτσιο στο ιδιωτικό νοσοκομείο METROPOLITAN.

Η δύσκολη εγχείρηση πραγματοποιήθηκε αυθημερόν καθώς εάν περίμενε επτά ημέρες για το χειρουργείο, όπως είχαν δώσει χρονική αναβολή οι ιατροί του ΚΑΤ, δεν θα επέστρεφε στα γήπεδα και η ποδοσφαιρική του καριέρα θα ολοκληρωνόταν εδώ.

Τα μέλη της διοίκησης του Πρωτέα  που αγόγγυστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πλήρωσαν όλα τα έξοδα της επέμβασης, των φυσικοθεραπειών και της αποθεραπείας συνέβαλαν στο να επιστρέψει και πάλι υγιής στην ποδοσφαιρική του οικογένεια ο 25χρονος τερματοφύλακας.

Την 20η αγωνιστική ο Μιχάλης Βασιλάκης επέστρεψε στην ενεργό δράση και βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ στο γήπεδο της Ανθούσας, στον αγώνα με την Ατλαντίδα.

Σήμερα λοιπόν, που ο Πρωτέας υποδέχεται και πάλι τους Νικητές Ανθούσας για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, λίγο πριν τη σέντρα, το ΑΘΛΟΡΑΜΑ βραβεύει το Δ.Σ του Πρωτέα για τη συνεισφορά του και το αγκάλιασμα σε μέλος της οικογένειας του, όταν το είχε ανάγκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου