Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ










ΚΟΡΩΠΙ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ





Αναμέτρηση από δύο νεοφώτιστες ομάδες που είναι αδιάφορες βαθμολογικά και παίζουν για την επόμενη μέρα, έτσι θα αναλωθούν σε ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Νικητής του πρώτου γύρου ήταν το Κορωπί με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Κωστάκη, Καραπιπέρη και ώρα 15:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ





Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Βάρη οδεύει προς τη Γ΄ Εθνική και βλέπει το κάθε ματς ως τελικό. Ενώ ο Παθιακάκης μάχεται για την σωτηρία του και η νίκη είναι μονόδρομος και το ζητούμενο σε κάθε ματς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Βάρη με 7-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Καραθανάση, Κάλλη και ώρα 15:00.





ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ





Ο Άρης θα επιδιώξει νίκη που θα του δώσει τη ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά και για να ανέλθει στη 2η θέση. Ο γηπεδούχος από τη μεριά του, θα κυνηγήσει τη νίκη για να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου μόνο τυχαίο δεν ήταν , αλλά και γιατί θέλει να φτάσει όσο ψηλά γίνεται. Υπάρχει λοιπόν κίνητρο και για τους δύο σημερινούς αντιπάλους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Καλυβίων, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μαραγκού, Πολίτη και ώρα 15:00.





ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΑΝΟΙΞΗ






Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Τριγλία που επέστρεψε στο γήπεδο της και αντιμετωπίζει σήμερα την ουραγό Άνοιξη. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν με πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες τους, καθώς μοντάρουν ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη σεζόν. Η Τριγλία και αυτή προέρχεται από από μία γενναία αναδιάρθρωση του ρόστερ της και βρίσκεται και αυτή στην ίδια διαδικασία. Όμοιες ομάδες ως προς τον σχεδιασμό, διαφορετικού δυναμικού ως προς την ανταγωνιστικότητα . Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει η Τριγλία με 1-3.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τουςΚορωνιά Ν., Αλεξόπουλο και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου