Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ








Ο πρόεδρος του Αστέρα  Βάρης Δημήτρη Πάπιος, μας καταθέτει τις απόψεις του για τα αθλητικά δρώμενα στην ΕΠΣΑΝΑ, αλλά και για την ομάδα του, τον Αστέρα Βάρης.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΗ



"Τρεις σεζόν προετοιμαζόμαστε οργανωμένα και μελετημένα. Φέτος είναι η τέταρτη σεζόν. Ο Αστέρας Βάρης είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Διαθέτει δύο ετοιμοπόλεμες ομάδες, που σημαίνει ότι υπάρχει ποιοτικό βάθος στο ρόστερ, που εξασφαλίζει τη διάρκεια στην αγωνιστική μας πράξη".



ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ




"Ο Μιχάλης Κάτσικας είναι ο ιδανικός τεχνικός για να μας επαναφέρει στη Γ΄ Εθνική, από την οποία τόσο άδικα φύγαμε. Οι γνώσεις του και η άριστη συνεργασία που έχει με τους τεχνικούς των υποδομών, αλλά και η άψογη διαχείριση του ρόστερ, έχουν κάνει τον Αστέρα οικογένεια. Έτσι, έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης".



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ




"Είναι ένας κι ένας, χαρακτήρες αλλά και ποδοσφαιριστές. Υπάρχει χημεία και σεβασμός μεταξύ τους. Εξαιτίας τους διαθέτουμε την καλύτερη και πιο ανταγωνιστική ομάδα στην ΕΠΣΑΝΑ".



ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ




"Το γήπεδο μας, ίσως είναι το καλύτερο στην Ανατολική Αττική. Διαθέτει άρτιες και ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες άθλησης. Μία επίσκεψη θα σας πείσει".



ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




"Ο κόσμος μας στηρίζει εδώ και τέσσερα χρόνια που φύγαμε από τη Γ΄ Εθνική, δείχνοντας ότι η θέση μας είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι φυσικά ο δωδέκατος παίκτης μας. Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο είναι το λιγότερο που μπορούμε να του δώσουμε".




ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ




"Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξανά αρχίσει. Είναι επικίνδυνο για την υγεία των ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα σταμάτησε στις 13 Μαρτίου. Σίγουρα θα χρειαστεί τουλάχιστον μία δεκαπενθήμερη μίνι προετοιμασία για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές. Όμως, ποιος θα πάρει το ρίσκο να βάλει σε αποδυτήρια δέκα τετραγωνικών εικοσιπέντε άτομα; Οπότε προτείνω οριζόντια λύση για το πρωτάθλημα".




ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ




"Θα ήθελα να διεξαχθεί ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών με ρόστερ που διαθέτουν αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες. Γιατί είναι δίκαιο, αυτά τα ρόστερ έφεραν τις δύο ομάδες στον τελικό. Ακούγεται ότι ο τελικός θα γίνει τον Σεπτέμβριο, θα δούμε".




ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ




"Θα ήθελα να δω ανθρώπους στη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ να διαθέτουν ελεύθερο χρόνο, που θα τον αφιερώσουν στο ευ διοικείν της ένωσης. Επίσης, καλό θα ήταν ανά διαστήματα να υπάρχουν συναντήσεις μεταξύ διοίκησης, προέδρων και προπονητών ούτως ώστε να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα ικανά να ανεβάζουν το επίπεδο της ένωσης".



Κλείνοντας ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή επάνοδο στην καθημερινότητα και με υπομονή και αισιοδοξία να μπούμε στην επόμενη ημέρα.





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου