Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΝΟΙΞΗ 2-1 (1-0)

 





Τα Καλύβια επανήλθαν στις νίκες και πήραν το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να μπαίνε γερά στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ. Ανοιχτό ματς, που απέφερε τρία γκολ, ένα δοκάρι και μία αποβολή.

Στο 25΄ ο αρχηγός των Καλυβίων Χριστόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 1-0. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μώκος με γκολ στο 49΄ ισοφάρισε για την Άνοιξη. Η απάντηση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση και την έδωσε ο Σιδέρης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο. Το γκολ του στο 52΄ έμελε να είναι το νικητήριο και αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς στα Καλύβια.

Από το 55΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φουντοραδάκης. 

Στο 56΄ ο Ναούμ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.



Διαιτητής του αγώνα Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Κουτζιακουτζίδη.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Τσάβαρης, Φουντοραδάκης, Ντούμης (46΄ Σιδέρης), Χριστόπουλος, Πλίτσης, Σύρος, Πασκάλι (46΄ Ματούλης), Πάτσης, Ναούμ (57΄Μάτι), Καρελιώτης (80΄ Κετέογλου), Γκαγκώσης (92΄ Σουλδάτος)




ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος Ι.) Μορφονιός, Βουγιουκλίδης, Πετροδασκαλάκης, Πανάγου, Μώκος, Αμανατίδης, Γεωργούσης, Παληαρούτας, Baci (57΄ Γιαρένης), Χατζηγεωργίου (80΄ Συρανίδης), Κατσέρης (92΄ Νικολάου)




Δημήτρης Παρίσης

dimitrsparisis@hotmail.com



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου