Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-4 (0-2)

 



Συνεχίζει ακάθεκτος το νικηφόρο σερί του ο Κεραυνός Κερατέας, καθώς σήμερα φιλοδώρησε την ομάδα του Ολυμπιακού Βάρης με 4-0, φτάνοντας τις 13 συνεχόμενες νίκες.

Στο 30΄ ο Μπουγιούκος με κεφαλιά από κόρνερ άνοιξε το σκορ 0-1, ο Γαληνάκης από κόρνερ διπλασίασε στο 40΄ τα τέρματα για την ομάδα του 0-2 στο. Στο 60΄ ήρθε η ώρα του Μαγγανά Χ.  με κεφαλιά να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και ο Κρητικός στο 80΄ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4, κλειδώνοντας τη νίκη για τον Κεραυνό.

Ντεμπούτο σήμερα για τον 14χρονο Μαγγανά Αλέξανδρο, μετά από την πρώτη εμφάνιση που είχε κάνει στον αγώνα με το Κρυονέρι ο 14χρονος Κρητικός Δημήτρης.


Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Τσελεπίδη και Κωστάκη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ Καραγιαννάκης, Κουρζάκης, Γαλατούλας, Σκουρλής, Ντοβίνος, Λάζος, Τουρπέτας, Λαζαρίδης, Phestvendize, Di Savatino, Καλταπανίδης


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Κρητικός Α., Κατσίκης (60΄ Μαγγανάς Α.), Γαληνάκης, Μπουγιούκος, Βαγγέλη Ν.(60΄ Μαγγανάς Β.), Γκαρδιακός, Βαγγέλη Π., Μαγγανάς Χ. (65΄ Κρητικός Δ.), Γιαννόπουλος, Λάπας (74΄ Ιατρού)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου