Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-0 (0-0)

 



Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί του Κεραυνού Κερατέας καθώς σήμερα ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αήττητου Σπατών με σκορ 2-0. Με τη σημερινή τους νίκη οι γηπεδούχοι πήραν τη ρεβάνς από το ματς του πρώτου γύρου.

Μετά από ένα ισόπαλο πρώτο μέρος, η επανάληψη ήταν όλα τα λεφτά. Το ματς είχε πολύ σασπένς, η κορύφωση του οποίου έγινε στο χαμένο πέναλτι του Μαγγανά Χ. στο 67΄. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν ψυχικά αποθέματα και κυνηγούσαν τη νίκη σε κάθε κατεβασιά τους. Η είσοδος του Μπουγιούκου στον αγώνα ήταν καταλυτική. Οι μεγάλες διαγώνιες μπαλιές του δεξιά και αριστερά, έβγαζαν πότε τον Γκορόγια και πότε τον Λάπα σε θέση εξτρέμ. 

Έτσι, στο 86΄ είχαμε χέρι του Νίκα σε δίκην τερματοφύλακα, απέκρουσε το σουτ που πήγαινε εντός εστίας, καθώς ο τερματοφύλακας Κοτσαρής ήταν εκτός θέσης. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μαγγανάς Χ. 1-0. Ο δε Νίκας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Στο 89΄ ο Μαγγανάς Χ. επιχείρησε σουτ, έδιωξε ο Κότσαρης, αλλά κάτοχος της μπάλας έγινε ο Κρητικός, οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 85΄ αποβλήθηκε ο Ιωαννίδης με δεύτερη κίτρινη για τα Σπάτα.  


Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Αλεξόπουλος Δ.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (60΄ Λάπας), Κατσίκης (85΄ Κρητικός), Ντόβας, Γαληνάκης (46΄ Μπουγιούκος), Βαγγέλη, Γκαρδιακός (70΄ Γιαννόπουλος), Παληγεώργος, Μαγγανάς Χ., Μαγγανάς Β., Γκορόγιας



ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Παπαδόπουλος) Κοτσαρής, Ιωαννίδης, Κράμπης, Μουρούτης, Νταηφώτης, Ζιβάνοβιτς (80΄ Μιλάι), Χοτζάι, Σπανός (65΄ Νίκας), Κοβάνης, Κολονέρος, Παναγιώτου (85΄ Κουτσομπίνας)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου