Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-1 (0-0)

 



Ματσάρα στην Ανάβυσσου μεταξύ Σαρωνικού και Ατλαντίδας. Αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τελευταίο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην επανάληψη, καθώς το πρώτο μέρος πέρασε ισόπαλο, χωρίς σκορ. 

Στο 50΄ ο Δελαπόρτας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε σε θέση οδηγού στο σκορ τον Σαρωνικό 1-0. Η Ατλαντίδα έβγαλε αντίδραση και πέτυχε να ισοφαρίσει με τον νεαρό στράικερ Αδαμίδη στο 66΄ 1-1. Ο Τσούκας που ήρθε σαν αλλαγή για τους γηπεδούχους, σκόραρε στο 88΄ (2-1), δίνοντας τη νίκη και ένα δύσκολο τρίποντο για την ομάδα του, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που στεκόταν ορθολογικά στο γήπεδο.


Διαιτητής του αγώνα Λάμπρου, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Αλεξοπούλου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Τερεζόπουλος) Ρεντζέπης, Μπουκουβάλας, Δημητρέλης, Παπαγιαννόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Γκαβασιάδης (78΄ Τσούκας), Βίλα, Κιρτζιαλίδης (62΄ Δημογιάννης), Δελαπόρτας (90΄ Dmytrenko)


ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Μεσολόγγης, Μπαλάσκας, Κιούρκος (60΄ Πλατσατούρας), Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Φλούδας, Μπουρμπούλης (83΄ Καγιάς), Αναστασίου, Αδαμίδης (90΄ Σιούτης), Καρακώστας Γ., Καρακώστας Α.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου