Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-1 (1-1)

 




Ο αέρας ήταν ο πρωταγωνιστής και ο ρυθμιστής του σημερινού αγώνα. Τα Γλυκά Νερά έχοντας ευνοϊκό άνεμο στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7΄ με σουτ του Βασιλόπουλου από σαράντα μέτρα 0-1, κρέμασε τον Μυλωνά που είχε βγει από την εστία του. Ο Γκαβασιάδης στο 18΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε για τον Σαρωνικό 1-1. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έχοντας με το μέρος τους τον αέρα, κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ σε δύο λεπτά και να κλειδώσουν τη νίκη, παίρνοντας ένα τρίποντο που τους ανεβάζει στην 2η θέση. Το 2-1 το πέτυχε ο Βίλα στο 72΄ και στο 74΄ ο Παπαγιαννόπουλος το τελικό 3-1.


Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Σούζα και Βιτσεντζάτο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Τερεζόπουλος) Μυλωνάς, Μπουκουβάλας, Πουλιάνος, Dmytrenko, Παπαγιαννόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια (69΄ Λογοθέτης), Γκέζος (63΄ Βίλα), Γκαβασιάδης (69΄ Τσούκας), Δελαπόρτας, Κιρτζιαλίδης (63΄ Δημογιάννης)


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μαντούκας) Λουκάς, Τζίτζης, Καλούτσας (λ.τ 28΄ Μαστορόπουλος), Μπέλμπας, Μπενέκος, Χωριανόπουλος, Χριστοδουλου, Νάνος (79΄ Γιαννάτος), Τραγανός (70΄ Αλευρόπουλος), Βασιλόπουλος, Βλάχος


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου