Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΙΣΗ

 



ΣΑΛΟΝΑΤΑ

Μετά την 22η αγωνιστική στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, η Κερατέα χτίζει διαφορά. Στο +9 από τον δεύτερο Σαρωνικό και στο +12 από τον τρίτο Αχαρναϊκό. Παραμένει αήττητη, έχοντας την καλύτερη άμυνα. Στην ουρά δημιουργήθηκε ένας όμιλος επτά ομάδων. Θησέας 26 βαθμούς, Τριγλία 25 βαθμούς, Παλλαυρεωτικός 24 βαθμούς, Γλυκά Νερά 22  βαθμούς,  Άρτεμις 21 βαθμούς και τέλος Κρυονέρι 15 βαθμούς και  Άγιος Στέφανος 13 βαθμούς. Ενδιαφέρουσα κατάσταση που γίνεται πιο έντονη μετά την δεινή θέση που βρίσκεται η Μαρκο στη Γ΄ Εθνική.


ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ

Οι έμπειροι παίκτες, κάνουν την διαφορά στις ομάδες. Τόσο της Γ΄ Εθνικής όσο και στο Α΄ τοπικό. Για αυτό τον λόγο και άλλωστε αποκτήθηκαν. Σκοράρουν αλλά και μοιράζουν ασίστ. Η υψηλή εμπειρία και ποιότητα πάντα θα σηκώνει το βάρος και θα παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. 


ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΦ

Ο Γενικός Αρχηγός όταν αναλαμβάνει καθήκοντα, η πρώτη του κίνηση είναι να πάρει ένα πινέλο και να τραβήξει μία γραμμή στα αποδυτήρια. Αυτή τη γραμμή δεν πρέπει να την περνάει κανείς, ούτε ο πρόεδρος. Έτσι προστατεύει τους παίκτες και προπαντός τον προπονητή του. Ένα είδος άβατου και άσυλου θα λέγαμε. Αν θελήσει ο πρόεδρος να κάνει χρήση του αξιώματός του και να την περάσει, ο μόνος λόγος είναι όταν θα τάξει πριμ. Ποτέ άλλοτε. Έτσι θα σταματήσει και το φαινόμενο της συνεχούς απομάκρυνσης των προπονητών.


Η ΕΡΜΑ

Κοινός σαβούρα. Όσο και αν ακούγεται άσχημα, είναι άκρως απαραίτητη. Χρησιμοποιείται στη ναυτιλία. Μπαίνει στα "ύφαλα" μέρη του πλοίου για σταθερότητα και ισορροπία. Η έρμα στο σχολείο είναι το διάλλειμα, στις εργασίες μας η καλοκαιρινή άδεια μας, στην καθημερινότητα μας ο ελεύθερος χρόνος, στον άνδρα η κοιλίτσα που δίνει γοητεία, αλλά και δουλεύει ως σωσίβιο όταν κολυμπάει στη θάλασσα.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου