Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΝΟΣ

 



Σε μία ακόμη ποιοτική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Σαρωνικού Αναβύσσου, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Γκίνο. Ο έμπειρος κεντρώος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα θα βοηθήσει στη δημιουργία και την ανάπτυξη φάσεων για την ομάδα του Σαρωνικού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκίνο!

Ο Δημήτρης αγωνίζεται στη γραμμή του κέντρου και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει να επιδείξει 20 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μετρά επιπλέον 180 συμμετοχές σε Β' και Γ' Εθνική, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Φωστήρα, Άρη, Παναργειακό, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Χανιά, Προοδευτική, Πανιώνιο, Ρόδο, Περαμαϊκό και ΑΟ Υπάτου, με τις δύο τελευταίες να είναι οι ομάδες που αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Γκίνο στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου