Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ "ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"

 



Για τέταρτη χρονιά ο Γιάννης Τσέλιος παραμένει στον πάγκο του Θησέα Ν. Μάκρης. Ο ταλαντούχος προπονητής δείχνει να έχει βρει το λιμάνι του στην ομάδα των Μεσογείων.


"Είμαι  πολύ ικανοποιημένος από την συμφωνία μου με τον Θησέα Αγίας Μαρίνας και χαρούμενος που η διοίκηση επιβραβεύει την τριετή μου παρουσία στην ομάδα. Αυτά τα τρία χρόνια μειώσαμε σταδιακά το μπάτζετ της ομάδας, αναδεικνύοντας αθλητές της ακαδημίας και δίνοντας τους χρόνο, χώρο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανδρική ομάδα. Συγχρόνως δημιουργήσαμε τη Β΄ ανδρική μας ομάδα, έτσι ώστε η ένταξη των αθλητών αυτών να γίνεται σταδιακά και με ομαλό τρόπο. Τρία χρόνια δύσκολα με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή. 

Τρία χρόνια που οι πιο μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο ύψος τους, υποστηρίζοντας όλο αυτό το εγχείρημα και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό. Τώρα τη νέα χρονιά στοχεύουμε να μειώσουμε κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και να έχουμε συγχρόνως μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα κυνηγάει τη νίκη σε κάθε αγώνα. 

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου με πολύ δυνατούς αντιπάλους στα φιλικά ματς. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και όλους τους συναδέλφους και αθλητές, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, τύχη και χαμόγελα". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Θησέα Ν. Μάκρης, Γιάννης Τσέλιος.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου