Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 



Ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και πρώτο του μέλημα την ανανέωση όλου του βασικού κορμού καθώς και της τεχνικής ηγεσίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Δυναμικά ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου για την νέα αθλητική χρονιά 2024-2025. Η διοίκηση του Α.Ο. Βουλιαγμένης και ειδικότερα ο Πρόεδρος Ιωάννης Ασλανίδης και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Κώστας Μπέττας, αφού αρχικά ανανέωσαν την συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ανδρικής Ομάδας, Μανώλη Καπίρη και με τον προπονητή Σωτήρη Κατράνα, αποφάσισαν την συνέχιση της συνεργασίας με το  προπονητή Φυσικής Κατάστασης Σωτήρη Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι και άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Σωτήρη Κατράνα.  

Όσον αφορά τον προπονητή Τερματοφυλάκων η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με έμπειρο προπονητή η οποία θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Στην συνέχεια η Διοίκηση έδωσε την εντολή να ξεκινήσουν αρχικά οι ανανεώσεις και κατά δεύτερον οι μεταγραφές με βάση το νέο σχεδιασμό. Έτσι ανανέωσε με  αθλητές μας οι οποίοι πέρυσι ανήκαν στον βασικό κορμό της επιτυχημένης μας πορείας. Στην ομάδα μας ανανέωσαν σήμερα οι :

Αλέξανδρος Μπίνας

Παναγιώτης Κοφσανίδης

Νικήτας Καρβούνης

Στέφανος Θωμαίδης

Πέτρος Τσίλης

Μανώλης Μουλιανάκης

Γιώργος Λογοθέτης

Κώστας Καταχανάκης

Χρήστος Κριλής

Ντέιβιντ Μράντι

Βαγγέλης Μπεκιάρης

Μανούσος Τσαρούμης

Νίκος Βλαχόπουλος

Σταύρος Βλαχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου