Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ

 




Ο Παλλαυρεωτικός ενέταξε στην τεχνική του ηγεσία ως γυμναστή τον Αλέξη Σακελλαρίου. Ο Αλέξης γνωστός στην Ανατολική Αττική για την εμπνευσμένη δουλειά του, θα αποτελέσει άριστο δίδυμο μαζί με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στον πάγκο της ομάδας του Λαυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Αλέξη Σακελλαρίου στη θέση του Προπονητή Φυσικής Κατάστασης.

Ο Αλέξης είναι πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών. Στον χώρο του ποδοσφαίρου σαν υπεύθυνος φυσικής κατάστασης δουλεύει πάνω από μια 25ετια συμμετέχοντας παλιότερα και σε εθνικές κατηγορίες και έχοντας εργαστεί σε πρωταθλήματα και ανόδους.

Ομάδες που έχει δουλέψει είναι ο Φωστήρας ο Αθηναίκος, Θύελλα Ραφήνας Ν.Ιωνία, Ηράκλειο, Θρίαμβος Αθηνών, Τράχωνες, Αθηναΐδα, Κερατέα, Σαρωνικός Αναβύσσου, Τριγλία Ραφήνας και Αήττητος Σπατών.

Ο Σακελλαρίου σαν προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΕΠΣΑΝΑ έχει στεφθεί δύο φορές κυπελλούχος με Σαρωνικό και Θύελλα Ραφήνας και finalist στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών, όπως επίσης πρωταθλητής και άνοδος στην Γ’ εθνική με την ίδια ομάδα. Το 2018-2019 Ο Σακελλαρίου ήταν πάλι στην ομάδα μας την χρονιά που ο Παλλαυρεωτικός κατέκτησε την άνοδο στην Α’ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκεται στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι η συμβολή του θα πάει την ομάδα μόνο μπροστά".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου