Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ












ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ





Τον μεταξύ τους νικητή θα κοιτάξουν να αναδείξουν σήμερα Αμφιάραος και Ατλαντίς, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με 1-1. Δύο ομάδες που φέτος έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν το τρίποντο για να ανέβουν βαθμολογικά και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, καθώς βρίσκονται στο +3 από τον άμεσο ανταγωνιστή τους τον Εθνικό. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εδραιωθούν στην κορυφή και αν είναι δυνατόν, να αυξήσουν περισσότερο τη διαφορά τους, από τους έτερους μνηστήρες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κάλαμου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.






ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ




Σε ένα ματς που στον πρώτο γύρο είχε το αγγλικό σκορ 4-5 υπέρ του Πρωτέα, μας δίνει το συμπέρασμα της δυναμικής των δύο ομάδων και το πόσο παλεύουν για τη νίκη μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την τρίτη καλύτερη άμυνα (22 γκολ κατά) και η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά με τους Νικητές βρίσκεται στο -1. Ενδιαφέρον αγώνας, από δύο ποιοτικές ομάδες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Πύκνη και ώρα 15:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ





Ο Εθνικός σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη για να μπορέσει να απομακρυνθεί από την καυτή ζώνη και να παραμείνει στην κατηγορία. Βρίσκεται στο +3 από τον Παμπαιανικό και τον Μαύρο Αετό που και εκείνοι παλεύουν για την σωτηρία τους. Σήμερα όμως, αντιμετωπίζει την Δόξα Άνοιξης που βρίσκεται στην δεύτερη θέση και στο -1 από την κορυφή. Στόχος της είναι η νίκη και μόνο η νίκη για να μειώσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλαντίδα, αλλά και να κρατήσει απόσταση ασφαλείας  από την Σταμάτα.
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει 2-1 υπέρ της Δόξας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.





ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ





Η Σταμάτα κάνει πρωταθλητισμό. Βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -2 από το πρώτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα θα επιδιώξει την νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά και να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή, σε περίπτωση στραβοπατήματος της Άνοιξης καθώς η απόσταση τους είναι στο -1. Ο Μαύρος Αετός και εκείνος χρειάζεται το τρίποντο γιατί βρίσκεται στην προτελευταία θέση ισοβαθμώντας με τον Παμπαιαναικό. Πρέπει λοιπόν να ξεκολλήσει και να ανέβει βαθμολογικά για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονής.
Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε αναδείξει ισόπαλους τους δύο σημερινούς αντιπάλους με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Γκούβα, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.





ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ





Ο Νικολακάκης προέρχεται από ισοπαλία και ο Γέρακας από νίκη. Στον πρώτο γύρο ο μεταξύ τους αγώνας είχε λήξει ισόπαλος με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα και στο +5 από τον σημερινό τους αντίπαλο. Και οι δύο θέλουν τη νίκη για ανέβουν βαθμολογικά και για να αναδείξουν τον μεταξύ τους νικητή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.







ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ





Η Άρτεμις επιστρέφει σπίτι της και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Κατοικεί στην τέταρτη θέση και είναι στο -2 από την κορυφή. Σήμερα αντιμετωπίζει τον ουραγό Διόνυσο που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ. Οι γηπεδούχοι κάνουν πρωταθλητισμό και με τρίποντο κρατούν επαφή με την πρώτη θέση. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον έχει κερδίσει τη Άρτεμις με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αρτέμιδος, με διαιτητή τον Οικονόμου και βοηθούς τους Σπίθα, Γκούγκαρη και ώρα 15:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου