Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΣ "Ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ"

 






Επτά συναπτά χρόνια βρίσκεται στην νευραλγική θέση του γενικού αρχηγού του συλλόγου του ΠΑΣ Ωρωπού, ο Γιώργος Μίχας. Ποδοσφαιροπατέρας , λόγω θέσεως και εμπειρίας, στον σύλλογο που φέτος συμπλήρωσε εβδομήντα τρία χρόνια ιστορίας. Επικοινωνιακός, που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.


"Φέτος η ομάδα μας στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Νεανικό σύνολο, που παιχνίδι το παιχνίδι αποκτά εμπειρίες και παραστάσεις. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλουμε, κρίναμε απαραίτητη την προσθήκη τριών έμπειρων παικτών όπως είναι οι Τέλης Τσέλας, Σταύρος Μήτρου και Σπύρος Βολιώτης".


Ο σύλλογος του Ωρωπού διακρίνεται για την δουλειά στις υποδομές του, με συνέπεια την αθρόα προσέλευση  μικρών παιδιών.


"Κάθε χρόνο έρχονται στις ακαδημίες μας εκατόν δέκα με εκατόν είκοσι παιδιά και στο μέλλον προβλέπονται ακόμα περισσότερα. Είναι μεγάλη η περιφέρεια που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος στο Βόρειο τμήμα της Ανατολικής Αττικής και η δουλειά στις υποδομές είναι υποδειγματική".


Οι "μελανόλευκοι" φέτος αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ, το οποίο λόγω του κορωνοϊού διεκόπη προσωρινά.


"Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο βλέπω να ξεχωρίζουν δυο-τρεις ομάδες. Η διακοπή, η οποία δεν θα έπρεπε να γίνει, μας βρίσκει σε μία φάση ανοδική. Τώρα λόγω του lockdown όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν πάρει προπονητικό πρόγραμμα και αθλούνται καθημερινά, ατομικά ούτως ώστε να επανέλθουν όταν αυτό γίνει εφικτό, έχοντας καλή φυσική κατάσταση". 


Κλείνοντας, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μίχας μας τόνισε ότι ο Ωρωπός για εκείνον είναι μία μεγάλη οικογένεια, με βαριά φανέλα και ιστορία. Ευχήθηκε σε όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα της Ανατολικής Αττικής, υγεία πρώτα και πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά.




Πέγκυ Παρίση

peggyparisi@outlook.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου