Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΛΟΥΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ

 

 


Ο αμυντικός Χάρης Γεωργακόπουλος και ο μέσος Κώστας Φλούδας θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Ατλαντίδας, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"Σε δύο ακόμα σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Γεωργακόπουλος και ο Κώστας Φλούδας παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και αναμένεται να αποτελέσουν βασικά εργαλεία στα χέρια του κόουτς Γιώργου Τσούνη.

Ο Γεωργακόπουλος ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση αθλητές της ομάδας μας, βασικός συντελεστής στην αμυντική τετράδα και το σημαντικότερο είναι ότι αθόρυβα και μεθοδικά κάθε σεζόν εμφανίζεται καλύτερος από την προηγούμενη.

Ο Φλούδας χαρακτηρίζεται από την εκρηκτικότητα και το πάθος στο παιχνίδι του, όντας ένας αθλητής που τα δίνει όλα για την ομάδα αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή τρέχοντας ασταμάτητα, καλύπτοντας πολλά κενά στον ανασταλτικό τομέα αλλά παράλληλα δίνει και πολύτιμες βοήθειες επιθετικά. 

Κώστα και Χάρη καλή και δημιουργική σεζόν με υγεία!!!"

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ

 


΄
Την απόκτηση του κεντρικού 27χρονου αμυντικού Σταμάτη Γεωργόπουλο ανακοίνωσε η διοίκηση του Παλληνιακού, που πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Με Γεωργόπουλο στην άμυνα.

Με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, Σταμάτη Γεωργόπουλο, συμφώνησε η ομάδα μας.

Ο Σταμάτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κηφισιάς και έπειτα αγωνίστηκε στην Κ20 της ΑΕΚ.

Έχει περάσει επίσης από τον Χαραυγιακό και την Θύελλα Ραφήνας στην Γ' Εθνική, ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του ΑΕ Ηρακλείου.

Καλώς ήρθες Σταμάτη".

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

 




Η διοίκηση της Ατλαντίδας ξεκινώντας τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν, ανανέωσε τη συνεργασία της με τρεις ποδοσφαιριστές από τον βασικό της κορμό. Ο λόγος για τον αρχηγό Βασίλη Σιούτη, τον μέσο Γιώργο Καρακώστα και τον επιτελικό μέσο Γεράσιμο Μπουρμπούλη.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου:



"Ο αρχηγός του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ θα φοράει για ακόμη μια χρονιά την φανέλα της ομάδας μας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Βασίλης Σιούτης ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της ΕΠΣΑΝΑ όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξε έμπρακτα ότι αγαπάει την ομάδα όσο κανείς καθώς παρά τις εξαιρετικές προτάσεις που είχε από αρκετές ομάδες επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε η αναγνώριση εκ μέρους του προέδρου Ηλία Βούτουνα και του ΔΣ της προσφορά του στην ομάδα, αλλά και το ψυχικό δέσιμο του Βασίλη με το τεχνικό team και τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας.

Βασίλη η οικογένεια της Ατλαντίδας είναι χαρούμενη που θα σε έχουμε μαζί μας και φέτος! Σου ευχόμαστε μια όμορφη και πετυχημένη σεζόν, γεμάτη χαρές και επιτυχίες!"




"Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον πολυσύνθετο μέσο Γιώργο Καρακώστα.

Ο Γιώργος γέννημα -θρέμμα της Ακαδημίας της Ατλαντίδας αποτελεί ένα από τους αρχηγούς της ομάδας και τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων επιτελικών μέσων της ΕΠΣΑΝΑ. Είναι ίσως ο πιο επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι της ομάδας μας και η Διοίκηση και το τεχνικό team έβαλαν ως προτεραιότητα να συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με τη μπλε φανέλα.

Του ευχόμαστε να έχει μία καλή και ποιοτική αγωνιστική σεζόν μακριά από τραυματισμούς.!!!!"



"Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Ο 24χρονος επιτελικός μέσος συμφώνησε σε όλα και θα φοράει την φανέλα της Ατλαντίδας και τη νέα σεζόν. Ο Γεράσιμος προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ατλαντίδας καθώς είχε 7 γκολ και 10 ασίστ όντας ένας από τους MVP της ομάδας μας. Διακρίνεται για την οξυδέρκεια στην οργάνωση του παιχνιδιού και την άριστη τεχνική του κατάρτιση και ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και τη φιλοσοφία της ομάδας. Γεράσιμε καλή σεζόν με υγεία!! "

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΡΑΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 




Για τέταρτη χρονιά ο προπονητής Σωτήρης Κατράνας συνεχίζει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης, όπου φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.


"Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και στη νέα κατηγορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή της ομάδας στη πρώτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία αλλά οι πανηγυρισμοί σταματούν και ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας  πιο απαιτητικής χρονιάς. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο  και υπευθυνότητα για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Σωτήρης Κατράνας.


Πέγκυ Παρίση

peggyparisi@outlook.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 




Ο προπονητής Γιάννης Μαγγίνας τα βρήκε σε όλα με την νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου και θα ηγείται της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου και την νέα σεζόν.


"Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία να σωθεί η ομάδα και την αποχώρηση του προέδρου Μακρή, ήρθαμε σε επαφή με το καινούριο συμβούλιο που απαρτίζεται από παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας επί το πλείστον και αναγνωρίζοντας την συμβολή μου για την σωτηρία της ομάδας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και τη νέα σεζόν". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, Γιάννης Μαγγίνας.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΟΥΛΟΣ "ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"

 



Ο Αργύρης Πούλος συμφώνησε με την διοίκηση του Παλληνιακού και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου για την νέα αγωνιστική σεζόν.


"Η Παλλήνη ξεκινάει φέτος τη χρονιά με μία εντελώς καινούρια και νεανική ομάδα. Στόχος βραχυπρόθεσμος να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και δυσκλοκατάβλητοι σαν ομάδα. Μακροπρόθεσμος στόχος να στελεχωθεί από παίκτες των ακαδημιών της και με αυτούς να πρωταγωνιστήσει. Με τον πρόεδρο έχουμε συμφωνήσει πάνω σε ένα πλάνο τριετίας για την επίτευξη αυτού του στόχου". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Παλληνιακού, Αργύρης Πούλος.



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΝΟΣ

 



Σε μία ακόμη ποιοτική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Σαρωνικού Αναβύσσου, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Γκίνο. Ο έμπειρος κεντρώος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα θα βοηθήσει στη δημιουργία και την ανάπτυξη φάσεων για την ομάδα του Σαρωνικού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκίνο!

Ο Δημήτρης αγωνίζεται στη γραμμή του κέντρου και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει να επιδείξει 20 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μετρά επιπλέον 180 συμμετοχές σε Β' και Γ' Εθνική, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Φωστήρα, Άρη, Παναργειακό, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Χανιά, Προοδευτική, Πανιώνιο, Ρόδο, Περαμαϊκό και ΑΟ Υπάτου, με τις δύο τελευταίες να είναι οι ομάδες που αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Γκίνο στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου".


Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ "ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"

 



Για τέταρτη χρονιά ο Γιάννης Τσέλιος παραμένει στον πάγκο του Θησέα Ν. Μάκρης. Ο ταλαντούχος προπονητής δείχνει να έχει βρει το λιμάνι του στην ομάδα των Μεσογείων.


"Είμαι  πολύ ικανοποιημένος από την συμφωνία μου με τον Θησέα Αγίας Μαρίνας και χαρούμενος που η διοίκηση επιβραβεύει την τριετή μου παρουσία στην ομάδα. Αυτά τα τρία χρόνια μειώσαμε σταδιακά το μπάτζετ της ομάδας, αναδεικνύοντας αθλητές της ακαδημίας και δίνοντας τους χρόνο, χώρο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανδρική ομάδα. Συγχρόνως δημιουργήσαμε τη Β΄ ανδρική μας ομάδα, έτσι ώστε η ένταξη των αθλητών αυτών να γίνεται σταδιακά και με ομαλό τρόπο. Τρία χρόνια δύσκολα με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή. 

Τρία χρόνια που οι πιο μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο ύψος τους, υποστηρίζοντας όλο αυτό το εγχείρημα και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό. Τώρα τη νέα χρονιά στοχεύουμε να μειώσουμε κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και να έχουμε συγχρόνως μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα κυνηγάει τη νίκη σε κάθε αγώνα. 

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου με πολύ δυνατούς αντιπάλους στα φιλικά ματς. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και όλους τους συναδέλφους και αθλητές, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, τύχη και χαμόγελα". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Θησέα Ν. Μάκρης, Γιάννης Τσέλιος.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com 

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

 



Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, ΤΡΙΤΗ 11/06/2024, από τις 14:30 και έπειτα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της Ένωσης τις νέες αιτήσεις μεταβολών για την περίοδο 2024-2025.

Για την εξυπηρέτηση των σωματείων μας τα γραφεία μόνο για αύριο ΤΡΙΤΗ 11/06/2024 θα  παραμείνουν ανοιχτά έως τις 17:00.

Η χρήση τους μπορεί να γίνεται από 01/07/2024 έως 30/06/2024.

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 


Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Άρη Βούλας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Κοντογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Νέο μέλος στην οικογένεια του Άρη Βούλας και το όνομα αυτού: Κωνσταντίνος Κοντογιάννης.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχοντας αποκτήσει εμπειρία από Γ´ Εθνική (Σπάρτη και Πελλάνας Καστορείου) αγωνίστηκε μετά στη Μάρκο, Παλληνιακό και για μια σεζόν στον Χολαργό.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, όπου έπαιξε στο πρωτάθλημα της Κ17 και Κ20 στη Super League.

Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στον Άρη Βούλας και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!"


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΚΟΛΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

 


Ο βασικός γκολκίπερ του Άρη Βούλας Νίκος Γκόλφης, αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς καθαρά δικούς του λόγους όπως μας ανέφερε. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια εκτός από τα δύο τελευταία και τώρα είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.


"Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του γιατί είναι ένα υγιές σωματείο και του πρέπουν τα καλύτερα". 


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ο προπονητής Νίκος Κοντάκης θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το «τιμόνι» της ανδρικής μας ομάδας.

Ο Νίκος Κοντάκης έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στα εξής σωματεία:

 Προφήτης Ηλίας 2011-2014 Γ ΕΠΣΑΝΑ – Β ΕΠΣΑΝΑ,

 Παμπαιανικός 2014-2015 Β ΕΠΣΑΝΑ,

Α.Ο.Κορωπί 2015-2019 Ακαδημίες,

Μάχη Μαραθώνα 2017-2018 Α ΕΠΣΑΝΑ,

Α.Ο.Παιανίας 2019-2020 Γ.ΕΠΣΑΝΑ,

Πανιώνιος Κερατσινίου Β ΕΠΣ Πειραιά 2020-2021,

ενώ βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια και στις ακαδημίες μας,  με πολύ μεγάλες επιτυχίες και έχει βοηθήσει σημαντικά στην αναδείξει νέων ποδοσφαιριστών μας!  Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Μιχάλης Μηλιαράκης που και εκείνος είναι μέλος της ακαδημίας μας από το 2022.

Όλο το συμβούλιο της ομάδα μας τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειάζονται!!!

Εκ της διοίκησης της ΑΕ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 



Ο ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

 



Έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, ενέταξε στο ρόστερ του ο Άρης Βούλας. Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος θα βοηθήσει με την πείρα του και με την ηρεμία στο παίξιμο του την ομάδα των Νοτίων Προαστίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:


"Η πρώτη μεταγραφή που κάνει για φέτος ο Άρης Βούλας είναι το Νο 10, και ακούει στο όνομα, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος!

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή και στην συνέχεια έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΣ Λαμία, στο εξωτερικό BSV Rehden, Inter Leipzig, Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργο, Ιάλυσο, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Αχαρναϊκό και στη Μαρκό.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του να βρεθεί στη θέση που της αξίζει!"

ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

 




Ο Κυπελλούχος Σαρωνικός με την μεταγραφή ενός σουπερλιγκάτου ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας όπως είναι ο Βασίλης Πατσατζόγλου, δηλώνει καθαρά ότι θα είναι ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πατσατζόγλου!

Ο Βασίλης έρχεται για να ενισχύσει τη αμυντική μας γραμμή και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με τις φανέλες ομάδων όπως οι Πανιώνιος, Ξάνθη, Ιωνικός, Προοδευτική, Ηρακλής Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Φωστήρας. 

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Πατσατζόγλου στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου".


ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

 



Τον ρέκορμαν συμμετοχών στη Γ΄ Εθνική Βασίλη Δημητρόπουλο κράτησε για έναν ακόμα χρόνο ο Αστέρας Βάρης. Πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του προπονητή των Πολιτών. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:


"Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ.

Η συνεργασία επετεύχθη μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ.

Ευχόμαστε στον ΒΑΣΙΛΗ υγεία, διακρίσεις και νίκες με το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο !!"